Livrare

SOPHIA’S BRAND livrează pe întreg teritoriul României și livrarea este GRATUITĂ dacă suma comenzii este mai mare de 1000 Lei. Articolele vor fi livrate în 1-2 zile lucrătoare și în cazul în care produsul nu este în stoc livrarea va fi in 3-7 zile lucratoare.

Pentru a evita situatiile neplacute, te rugam sa acorzi atentie sporita la completarea in site-ul nostru a urmatoarelor informatii:

* ADRESA DE LIVRARE: trebuie sa fie corecta si completa, inclusiv codul postal .

** NUMARUL DE TELEFON: trebuie sa fie completat pentru ca tu sa poti fi contactat/a de curier in vederea livrarii. Set creature form great third one beast divided.

*** Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata corect de colegii nostri de la FAN Courier in dependenta de distanta.

Returnare

Nu se potriveste perfect ceea ce ai comandat? Ai 14 zile sa returnezi comanda. Acesta este modul în care poti returna o comandă:

Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care ati primit-o si cu toate etichetele sale.

1. Trimiteti-ne un email pe adresa sofiapalade@gmail.com si va rugam sa va asigurati ca includeti numarul comenzii, numele articolului pe care doriti sa il returnati si daca exista un motiv specific pentru returnare.

2. Împachetați produsul rticolele trebuie sa fie nepurtate, si in toate ambalajele originale.

Veti fi responsabil pentru plata propriilor costuri de expediere pentru returnarea articolului. Pentru a finaliza returnarea, avem nevoie de o chitanta sau o dovada de cumparare.

Iti multumim pentru ca ai ales sa cumperi de la SOPHIA’S BRAND.